Cik Melur

.Kronologi Gadis Manis. Oke, Muntah-lah Sikit. Jangan Banyak Sangat.

Semalam (oke tipu, semalam hari bekerja, tak mungkin pergi berjalan!) HUJUNG MINGGU lalu, Miss Lalitha dan Mr Kanna jalan2 di sekitar Lowyat dan Times Square untuk mencari baju. Kononnya, Mr Kanna tu lelaki bekerjaya dan perlu baju yang smart, awesome dan handsome. Cehh.

Tengah jalan2 tu, berkumandang pula lagu Westlife dari corong2 radio satu kedai baju tu. Wah, nostalgik abis! Emosi kejap aku kat tepi kedai tu. Mr Kanna tarik tangan pun tanak berganjak oke! Dah tu, aku buat dunno je dgn Mr Kanna sambil nyanyi2 ikut rentak lagu Westlife. Ye lah, tetibe teringat pulak zaman muda-mudi aku. Dulu nak beli CD mahal oh. Yang mampu, beli kaset Westlife jek. Dah tu, masa tu muda remaja, duduk gosip2 dengan kawan2 skolah sangat best. Especially tang Brian Westlife nak kawen dengan minah Atomic Kitten tu. Wahh, sangat haru oke!

"Woitt! Dah lah tu! Dah nak dekat kol 3 nih! Cepatlah!" Ahh, Mr Kanna ni takleh tengok orang emosi kejap pun! Cehh! So what dengan pukul 3 tu! Oh, lupa. Secret Recipe bagi teh percuma dari 3-6pm bila kita makan cake! Harus pergi! Jom sayang! Ahax.

Sampai kat Secret Recipe, lagu Ketemu Pakcik Husin pulak yang berkumandang. Lagu Untukmu. Waaaaaa...!!! Haru lagi yer kalian. HARUSLAH HARU! Kerna lagu INI-LAH (tekan perkataan tu abis2) yang lebih kurang menemukan aku dan Mr Kanna. Ahh. Sweet habis aitelyu!

Gambar asal hasil rompakan Deviantart.
Diedit dengan penuh rasa cinta oleh Miss Lalitha.


Tapi lebih haru bila Mr Kanna lebih sibuk memilih kek daripada menyanyi bersama! Tension wa cakap lu!


Eh. Korang takde ke lagu yang membawa seribu satu makna?

3 Penabur Bunga:

jom kongsi blog anda di sini!!

http://yokongsi.blogspot.com/

cikMelur suka lagu dolu2.. Nak-nak lagu brian adams ke eric clapton ke.. Ah syahdunya~ kalau ada org nyanyikn lgu cm2 kt cikMelur, kmpem cikMelur jatuh hati.. Aiceh~

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy yer..

http://www.buaya-merah.blogspot.com

Post a Comment

Masa menaip anda bermula...SEKARANG! :D