Cik Melur

.Kronologi Gadis Manis. Oke, Muntah-lah Sikit. Jangan Banyak Sangat.

Hanim, Hanim. Apa nak jadi-lah kau nih.

Mustahil sangat kau boleh tak sedar kesan dera pada Si Kecil Syafiah. Lepas tu sekarang nih, kau nak menangis dalam buletin utama mintak bantuan itu-ini cakap boipren kau itu baik depan mata kononnya.


Bodoh sangat-lah kau tak menghargai pemberian tuhan depan mata.


Oh Ya, dan lelaki jahanam tu ta patut hanya kene penjara. Abang Mat-konon. Memalukan orang Islam je. Binatang lagi sayang anakla..



Syafiah, syurga buatmu. AMiin. Al-Fatihah.

4 Penabur Bunga:

Miss Lalitha said...

No mercy utk ibu dia juga! I hope she repents.

memang nak mintak pelempang betul perempuan tuh

dasar mak takde akal.. buat malu kaum jer.. apa laaaa~ ppt sula je.

Lali,
i hope too..T.T stupid mother, macamana die tergamak biarkan anak die hidup ngan laki tu!


zara,
pompuan camtu patut dapat lebih dari pelempang


'Aini,
memang patut sula je. takde maruah. dahla bersekedudukan. berzina sampai ada anak. muka berlakon dalam berita. tertekan konon. bull*** la..

Post a Comment

Masa menaip anda bermula...SEKARANG! :D